דרושים / חברות חיפוש עבודה : אורטל

פורסם: 12/02/2009 |תגובות: 0 | צפיות: 4,851 | Share
הביקוש לעובדים בשנת שעברה הראה גידול של 14.5% בלבד - לעומת שנת 07. ע"פ נתוני העבודה והביקוש לעובדים בשנת 08 של חברת דרושים והשמה "אורטל ולעבודה" משאבי אנוש.

נחום רחמים, מנכ"ל "אורטל" אמר: "ניתן לראות כי למרות הירידה בביקושי עובדים המורגשת במשק בחודשים האחרונים בעקבות המשבר הכלכלי, גם בסיכומה של כל שנת 2008 וגם בסיכומו של חודש דצמבר 2008 ניכר גידול בביקושים, זאת בשל העלייה הגבוהה בביקוש לעובדי שירות ומכירה - בעיקר בתקופה זו, כשחברות נדרשות במצב של מיתון להגדיל את מערכי השירות והמכירה. בין היתר, נובעת העלייה בביקוש לעובדים אלה בתחום התקשורת לאור הכנסת טכנולוגיות חדשות לרשתות הסלולריות והגדלת התחרות בתחום הטלפוניה הקווית. גם בתחום הפיננסי, נדרשו קרנות הפנסיה וחברות הביטוח להגדיל את מערכי השירות בשל פניות של אנשים מודאגים. לכן הגידול בתחומים אלה מיתן את הירידות בשאר התחומים כגון לוגיסטיקה, אדמיניסטרציה, היי-טק ותעשייה. להערכתנו, בחציון הראשון של 2009 הירידה בביקוש לעובדים תמשיך ואף תחריף".

כמו כן החברה יצרה מבצעים כגון מבצע דרושים וחלוקת רכב: אבישי דהן מדימונה למשל, זכה בהגרלת המכונית שערכה החברה בין כלל הנרשמים שעבדו דרכה (או מצאו עבודה דרך אורטל). דהן זכה ברכב שברולט חדש. אבישי דהן, עובד כמסגר ב"מפעלי ים המלח" התחיל לעבוד במפעל באופן רישמי לאחר שעבד דרך אורטל מספר חודשים.

בנוסף נראה כי עניין השכר מעלה מבוכה אצל רבים המגיעים לראיונות עבודה. "אורטל ולעבודה" קיימה סקר בקרוב ל 1000 גולשי אינטרנט אשר ביקרו באתר של אורטל, וכמעט ממחציתם נמנעים בראיון עבודה מאזכור השכר או ציפיות שכר. "שאלת ציפיות השכר בראיון העבודה מעוררת לא אחת אי נוחות אצל המרואיין", אמר נחום רחמים, המנכ"ל של "אורטל ולעבודה".
"גם אם מדובר בשלב מתקדם, כמו ראיון שלישי אחרי בחינה שעברו, כמעט מחצית מהנשאלים מחכים עד שהמראיין יעלה את נושא השכר, נתון זה משקף חשש של המועמד שמא ינקוב בשכר גבוה מדי" הסביר רחמים, בנוסף "המועמד חושש שיבהיל את המראיין שיפסול את מועמדותו. נכון לחכות עד שהמראיין יעלה את הנושא, אך אם נשאל המועמד מהן ציפיות השכר שלו עליו להיות מוכן עם תשובה ריאלית לאחר שבדק מהי מסגרת השכר המוצעת בתוך הארגון שאליו הוא מבקש להתקבל".

שאלות ותשובות

שאל שאלה
200 תווים שנותרו
דרג את המאמר הזה
5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 5 קול(ות)
    פידבק
    הדפס
    פרסם מחדש
    מקור המאמר: http://www.reader.co.il/article/28162/דרושים-חברות-חיפוש-עבודה-אורטל

    תגיות של המאמר:

    דרושים

    ,

    אבטלה

    ,

    עבודה

    צוות אתר מובטל

    בואו נלמד גם אנחנו דורשי העבודה, לנצל את זמננו שהתפנה, כדי לתגבר את יכולותנו להתחרות על מקומות העבודה הטובים שבאופק

    על ידי: צוות אתר מובטלl עבודה וקריירהl 05/03/2008 lצפיות: 223
    מערכת VPR

    למצוא עבודה הפך להיות מקצוע בפני עצמו, לדעת איך למצוא את אותו המקום שישלם לנו משכורת על היותנו שם, במיוחד במצב שכזה קשה בארצנו של אבטלה גבוהה, ואפילו מידי, אז איך מוצאים עבודה?

    על ידי: מערכת VPRl עבודה וקריירה> ניהול כח אדם ומשאבי אנושl 16/10/2009 lצפיות: 283

    כל פלוני אשר מחפש עבודה ואני משער שלרובכם הייתה חוויה כזאת או אחרת בנושא, יודע כי הישועה לא תבוא מלשכת התעסוקה.

    על ידי: אסףl עבודה וקריירה> עבודה וקריירה - כלליl 23/12/2010

    הכול אודות משרת כלכלן – מה הן דרישות התפקיד, כיצד נראית סביבת העבודה ומה בעצם היא עבודת הכלכלן ביום יום.

    על ידי: טלי שחרl עבודה וקריירהl 27/02/2008 lצפיות: 2,210

    בימים בהם המחירים עולים, יש פחות ופחות היצע של עבודה, מחפשי העבודה יכולים להיתקל בקשיים מנטליים מתוך יאוש ותסכול שמלווה בקושי כלכלי, אני כאן כדי לנסות ולעזור לך לראות את הדברים באור קצת שונה. תקופת חיפוש עבודה יכולה להיות הזדמנות להפוך את חייך לטובים יותר, לעשות את הדברים אותם תמיד רצית באופן כללי וכושר באופן ספציפי, במאמר שלי אני אראה לך איך לחסוך כסף ולהרזות בצורה מבוקרת ונכונה !

    על ידי: ארי שייקיןl עבודה וקריירה> עבודה וקריירה - כלליl 16/08/2012 lצפיות: 26

    יש לכם עבודה מהבית או אתם מחפשים סוג של עבודה מהבית או רעיון להרוויח קצת כסף מהבית? בימים אלה של מיתון, זה דווקא רעיון לא רע. מי שמחפש עבודה יכול בנתיים להתחיל עבודה מהבית עד שימצא משהו מתאים, ומי שרוצה לחסוך כסף לזמנים קשים או להגדיל הכנסות בתקופה זו, יכול למצוא עבודה מהבית באופן חלקי, כהשלמת הכנסה ודרך להרוויח עוד כסף נוסף על המשכורת הקיימת מן העבודה הקבועה שלו. כל היתרונות של עבודה מהבית עלולים באחת להפוך לחסרונות, ומי שיש לו עבודה מהבית יודע זאת היטב, מרגיש זאת הלכה למעשה. עם מה מתמודדים

    על ידי: Tor Caspil עסקים> עסקים מהביתl 12/05/2009 lצפיות: 276

    אדם שפוטר, מרגיש פחדים ותסכול, חושש מעתידו, ועשוי לאבד מביטחונו האישי. הוא מרגיש צורך "לירות לכל הכיוונים" כדי למצוא עבודה כלשהי ומהר. אך גישה זו אינה מיטיבה עימו או מועילה לו. היא משפיעה באופן לא רצוי על יכולת ה"פרזנטציה" שלו בראיונות, ועלולה להובילו למעגל של חיפוש לא אפקטיבי וללא מוצא. ולכן התמיכה, האמפטיה, הלגיטימציה לרגשות וההכוונה איך הכי נכון במצב זה לחפש עבודה- מאד חשובים

    על ידי: מרים שפירl עבודה וקריירה> עבודה וקריירה - כלליl 26/03/2009 lצפיות: 139
    אלעד כהן

    איך רוחניות יכולה לתרום לי למצוא עבודה ? מה תת המודע יכול לעשות כדי להשפיע על ההרגשה המעיקה שלי בחיפוש עבודה ?

    על ידי: אלעד כהןl רוחניות> העצמה אישיתl 07/05/2009 lצפיות: 67 lתגובות: 2
    אלעד כהן

    אתם בטח שואלים מה הקשר בין רוחניות לאבטלה ? אם אהיה הכי רוחני שבעולם ואין לי עבודה ? תת המודע ישיג לי עבודה ?

    על ידי: אלעד כהןl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 04/12/2008 lצפיות: 37
    אבי-ווילי

    חזון אישי מוגדר כתאור של מצב שיא בהגשמה העצמית של הפרט ( יכול גם להיות חזון לארגון, חזון מדיני-פוליטי וחזון אידיאולוגי ערכי ) ע"פ תפישתו האישית, אישיותו וצרכיו. בדרך כלל נשמעת לנו המילה "חזון" כמילה גדולה וחשובה שמקומה בספרות שמתארת תהליכים מורכבים של אומות שקמות להיות מדינות או אישים מפורסמים ששינו את פני ההיסטוריה או מסיפורים נבואיים מתוך התנ"ך....

    על ידי: אבי-וויליl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 23/04/2013
    אמנון שקד

    גם אם אתה לא מנהל "רגיש" או "אנושי" או שאין לך כלים "לסמול טוק" עם העובדים, או אם אתה חושב שכדאי לשמור על ריחוק, אתה עדיין רוצה את הקשר לשטח ואתה במיוחד רוצה לדעת מה קורה שם, כי בלעדיו כנראה לא תצליח לצלוח את המשימות ועתיד הצלחתך יהיה נתון לחסדי אחרים ולתקשורת הלקויה בינכם.

    על ידי: אמנון שקדl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 28/03/2013
    אפי להב

    בעיות – לכולם יש אותן, אבל איך פותרים אותן? השלב הראשון הוא לזהות את הבעיה. נשמע פשוט- אנחנו בבעיה, אנחנו יודעים שהיא קיימת. אז זהו- שלא כל כך פשוט. הבעיה היא לא אותה מצוקה שאנו חווים, טוב- לא בהכרח. הבעיה היא הנקודה, שאם תיפתר, תגאל אותנו מהמצוקה. אם יש לנו כאב בטן הבעיה היא לא הבטן אלא אולי משהו מקולקל שאכלנו. עוד על כך במאמר עצמו.

    על ידי: אפי להבl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 26/03/2013
    דורית לוז

    "מחשבה מגבילה" היא מחשבה שמחבלת ביכולת שלנו להצליח בתחום האישי, המקצועי או העסקי. מחשבה מגבילה גורמת לנו לחוש חסרי ערך, או פחותי ערך. כאשר מזהים מחשבה מגבילה, אפשר לפענח איך המנגנון שלה פועל ואז לתרגל מחשבה חלופית, שהיא פרו-אקטיבית

    על ידי: דורית לוזl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 18/03/2013 lצפיות: 13
    אפי להב

    זה תמיד נראה נורא מוצלח, אנשים שמנהלים משימות במקביל, אבל זה לא רק כשרון וזה לא תמיד היתרון שזה מציג.

    על ידי: אפי להבl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 19/02/2013 lצפיות: 13
    סיגלית דרי

    כבר יש לכם חמישים אחוז לפחות ממה שצריך בכדי ליצור משהו חדש, לממש את עצמכם ואולי גם להגשים חלום ישן - זהו הרצון. מכאן אפשר רק להתקדם...לקבל עזרה מאנשים ומהסביבה בכל תחום בכדי לבנות את עצמכם, לשאוב תמיכה מהמעגלים הקיימים: משפחה, חברים. ליצור מעגלי תמיכה חדשים, לקבל ייעוץ, הכוונה והדרכה מאנשי מקצוע, מאנשים שעוסקים בתחום, להיות מוכנים ללמוד ולהתנסות והעיקר "לפרוש כנפיים ולעוף" !

    על ידי: סיגלית דריl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 31/01/2013 lצפיות: 27
    יואב זילכה

    אחד הרצונות הבסיסיים ביותר שיש לנו כבני אדם, הוא הרצון להביא את עצמנו לידי ביטוי. המון פעמים כשאנשים אומרים שהם רוצים להצליח, מה שעומד מאחורי הרצון להצליח, זה בעצם הרצון לבוא לידי ביטוי. מה הכוונה לבוא לידי ביטוי? זה אומר להיות מעורבים בעשייה שבה אנחנו משתמשים בכישורים מסוימים שיש לנו, בתכונות בולטות או במיומנויות שרכשנו.

    על ידי: יואב זילכהl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 22/01/2013 lצפיות: 17

    קורות חיים הוא כרטיס הביקור שלכם. קורות חיים הם הסינון הראשוני שלכם בדקך למציאת עבודה. כתיבה נוכנה של קורות החיים תשפיע רבות על הקורא אותם והחלטתו אם לזמן אתכם לראיון או לא. קורות חיים הכתוב נכון יבליט את התפקידים שביצעתם, את הניסיון שלכם. להן טיפים שיסייעו לכם לבלוט.

    על ידי: SEONET קידום אתריםl אימון אישי - Coaching> אימון קריירהl 18/11/2012 lצפיות: 33

    בעולם הדיגיטלי של היום, בכפר הגלובלי בעל הגבולות האינסופיים של הworld wide web, אפשרויות התעסוקה רבות ומגוונות יותר וכוללות אופציה נפלאה של עבודה מהבית. אכן כן – לא עוד עבודה של שמונה עד חמש עם זמן מבוזבז על נסיעות הלוך ושוב למשרד - מספיק שאתה קצת מבין באינטרנט ו/או יש לך אתר משלך ואתה יכול להרוויח ככה כסף.

    על ידי: ג'ימו לביאl אינטרנט> תוכניות שותפיםl 26/10/2009 lצפיות: 148

    כל מה שרציתם על עבודה בעיר תל אביב!

    על ידי: ג'ימו לביאl עבודה וקריירה> עבודה וקריירה - כלליl 30/09/2009 lצפיות: 457

    המדריך למתלבט בבחירה בין קרנות הפנסיה השונות.

    על ידי: ג'ימו לביאl ביטוח> ביטוח פנסיוניl 29/09/2009 lצפיות: 2,531

    למה כדאי לחשוב גדול ולבדוק אופציות של קורסים לקראת הלידה - איך זה שומר על בריאות האישה, התינוק וחיזוק הקשר בין בני הזוג.

    על ידי: ג'ימו לביאl משפחה וזוגיות> הריון ולידהl 30/08/2009 lצפיות: 53

    המדריך למטייל בעולם בצורה יעילה וחכמה.

    על ידי: ג'ימו לביאl נופש ותיירות> נופש ותיירות - כלליl 30/08/2009 lצפיות: 3,584

    טיפים, הסברים ועצות לרושם הפטנטים המתחיל.

    על ידי: ג'ימו לביאl חוק ומשפט> פטנטיםl 26/08/2009 lצפיות: 6,160

    איך עובד שוק הדירות החדשות בארץ, היכן מתפרסמים הסקרים והנתונים, אלו סוגי ירידים קיימים ואיך כדאי לפרש את הנתונים והכותרות המתפרסמות בתקשורת.

    על ידי: ג'ימו לביאl פיננסים וכספים> נדלןl 26/08/2009 lצפיות: 151

    איך מחנכים ילדים מחוננים? איך מכשירים מורים ללימוד ילדים מחוננים? ומי הם בעצם המחוננים?

    על ידי: ג'ימו לביאl חינוך ולימודים> חינוך ולימודים - כלליl 25/08/2009 lצפיות: 9,427

    השאר תגובה למאמר זה

    קרדיט המחבר
    קטגוריות מאמרים
    Quantcast