עוגת תפוחים לכל אירוע

עוגת תפוחים נחשבת לקינוח פופולארי, תהליך הכנת עוגת תפוחים הוא ממש פשוט, להלן מתכון קצר וטוב של עוגת תפוחים. החומרים:

  • 1 כוס קמח תופח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 ביצים
  • 5-6 תפוחי גרנד קלופים (כל תפוח לחלק ל 5-6 פרוסות )

אופן הכנת עוגת תפוחים:

מכינים את התערובת מהקמח והביצים וכוס הסוכר, לאחר מכן משמנים את התבנית ומפזרים באופן אחיד חצי מפרוסות התפוחים שהכנו, לאחר מכן יש לפזר מחצית מהתערובת על התפוחים, בשלב זה נוסיף את שאר פרוסות התפוחים.

עכשיו נשפוך את הבצק שנוצר על שכבת התפוחים החדשים שהוספנו, מומלץ לפזר קינמון וסוכר על פרוסות התפוחים. כעת ניתן להכניס את התבנית לתנור, אופים בחום בינוני במשך כ- 40-45 דקות, מס' טיפים להכנת עוגת תפוחים, באופן מושלם,

  • ניתן להוסיף אגוזי מלך שבורים וצימוקים
  • לא להשתמש בתבניות עם תחתיות נשלפות ( זה פשוט נוזל(
  • מתכון יוצא טוב גם עם שזיפים
  • אפשר לשדרג את העוגה עם גלידת וניל
  • להשתמש בתבנית פיירפקס

מתכון נוסף לעוגת תפוחים

  • 3 ביצים
  • 1/4 כוס צימוקים
  • 1/2 כוס סוכר
  • כף קינמון
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 4-3- תפוחי גרנד ( לחלק ל 5-6 פרוסות)
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 כוסות קמח

אופן ההכנה:

  • מניחים את הצימוקים בתוך קערה עם מים למשך 10-15 דקות
  • כעת מערבבים את כל החומרים חוץ מתפוחי העץ והצימוקים
  • לאחר מכן מעבירים את התערובת שנוצרה אל תבנית
  • מניחים את פרוסות התפוחים מעל לתערובת ששפכנו בתבנית
  • כעת מכניסים לתנור ואופים במשך כ-40-45 דקות
  • כ 10 דקות לפני סיום האפייה, יש להוסיף את הצימוקים ולפזר סוכר לבן וקינמון מעל הכל.

ישנם עוד המון מתכונים לעוגת תפוחים ברחבי רשת האינטרנט,גם בחנויות הספרים ניתן למצוא לא מעט ספרים של מתכונים איכותיים, צריך רק לעשות, אני בטוח שתצליחו בקלות להכין עוגת תפוחים, שיהיה בתיאבון.

הוסף תגובה