מגשי פירות במלונות

מגשי פירות במלונות

לא משנה לאן תסתכלו, המזון שאתם צורכים מתרחק מהטבע. מדפי חנויות מכולת מלאים במזון מעובד עם חומרים משמרים ותוספים שקשה לבטא. כשאתם לא קונים אוכל בחנות, זה צ'יזבורגר וצ'יפס לארוחת ערב. כשאתם חושבים על ההשפעה שיכולה להיות לסוג זה של דיאטה על הבריאות שלכם, זה מטריד למדי. אין זה פלא ששיעורי השמנת יתר, מחלות לב, סוכרת ומחלות מטבוליות אחרות עלו בהתמדה במהלך השנים האחרונות. ועל כן הפתרון שמסתמן הוא – מגשי פירות במלונות.

מה אפשר להוסיף למגשי פירות במלונות?

אם אתם רוצים להכין מגשי פירות במלונות באילת אפילו יותר מיוחדים, אז הוסיפו כמה תוספות טעימות, כדלקמן –

  • גבינה – רעיונות למגשי פירות וגבינות הם תמיד דבר טוב. גבינה תמיד מצוינת עם פירות. תנסו סוגים שונים של גבינות, פרוסות או מפוררות מוכנות, בין סידורי הפירות.
  • אגוזים – אגוזים עובדים ממש טוב עם פירות, אפשר פשוט להוסיף אותם מסודרים בערימות קטנות, מפוזרות על פני הפירות או בשורות. נסו אגוזי מלך, שקדים או אגוזי ברזיל. ניתן לכלול אפילו אגוזים מעושנים או בטעם.
  • שוקולד – שוקולד הולך כל כך טוב עם פירות. אפשר לטבול חלק מהפרי בשוקולד או לזלף שוקולד מומס על הפירות. כמו גם, להוסיף ערימות קטנות של שוקולד או אפילו מטבל שוקולד.

איזה וריאציות מכילים מגשי פירות במלונות?

ואלו הן הווריאציות שמכילים מגשי פירות במלונות , אתם יכולים להיות יצירתיים ולהשתמש בפירות שקוראים לכם. זה יהיה תלוי גם בתקופה בשנה שבה אתם מכינים את המגש שלכם ומה העונה. הנה כמה הצעות המבוססות על צבע –

  • סגול – פטל שחור, ענבים אדומים.
  • אדום – דובדבנים, אבטיח, רימון.
  • כחול – שזיפים, ענבי קונקורד.
  • תפוז – אפרסקים, נקטרינות, מנדרינות.
  • צהוב – מנגו, בננות (חתוכים ממש לפני ההגשה).
  • ירוק – ענבים ירוקים, מלון טל דבש.

האם מגשי פירות במלונות נהדרים לנוכחות של מינרלים ושל וויטמינים?

מגשי פירות במלונות בטבריה הם מקור נהדר לוויטמינים ולמינרלים. לא תמצאו מקור תזונתי טוב יותר מפירות, העמוסים בוויטמינים A, C ו- E, כמו גם מגנזיום, אבץ, זרחן וחומצה פולית. לאשלגן, אחד המינרלים החשובים לבריאותכם, תאכלו הרבה אבוקדו, בטטה, בננות, שזיפים מיובשים ואפילו רסק עגבניות.

הוסף תגובה