איך לגלות ולבחור יין טוב לאירוע ובכלל

הדרך היחידה ליהנות מיין טוב היא פשוט להרגיש אותו

זה מתחיל הבסיס הראשוני , האריזה ! האריזה משקפת את היין עצמו בצבעים שלה, הגרפיקה כל אלו נותנים לכם את התחושה שאתם עומדים לחוות מהיין עצמו

אח"כ מתחיל טקס המזיגה, קחו יין טראני סוביניון בלאן ותרגישו את הרעש הנעים שהוא ממלא את הכוס שלכם

תטעמו ותרגיש איך הגוף שלו ממלא את פיכם בטעם עשיר ומלא, ניחוחות של אשכולית, גרידת לימון ודשא קצוץ, רענונות טריה שכזו שגורמת לכם לחשוב על מהות החיים.

הדרך לגלות את היינות היא פשוט להרגיש אותם מבפים. לא דרך השכל אלא דרך התחושות והרגשות שלכם

 

יין טוב מתלווה לכל ארוחה טובה ומעשיר את הקיום שלה.

למה לשים לב כשאתם לוגמים מהיין ? שאלה מצויינתף ראשית הריחו אותו אח"כ תטעמו לתנו לו לכבוש אתכם בנוכחות שלו.

נהוג לחשוב שיין טוב אמור לתת לכם את תחושת הריחוף של האלכוהול באוויר, אך זה לא נכון !

יין אומנם מעניק את התחושה הקלילה הזו מתוקף היותו אלכוהולי – אך תנסו לחוש את הרווח והערך שיין טוב מעניק לכם. התחושה הקלילה הזו מתחלפת באווריריות שעוצרת את זרם המחשבות מתלאות היום יום  וגורמת לכם לחוש רווחה וקלילות.

מעבר לתחושות הללו חשוב לבדוק את הרכב היין, ממה הוא מורכב אילו סוגי ענבים ובאילו שילובים משתמשים בו על מנת לתת לו את התחושה הרעענה או העשירה, רומנטית וכו'

גוף היין מורכב ממני פירות בנוסף לענבים ואחוז סוכרים אשר נוצר כתוצאה מהתסיסה של ההרכבים הללו – כל אלו מעניקים לכם תחושה ישירה של טעם עשיר וזכרונות של פעם

ישנם הרבה סוגי יין אדומים ולבנים שפשוט יעצרו לכם את החיים לרגע קט ויגרמו לכם לשמוח שאתם אנושיים

לחיים

הוסף תגובה