המדריך להקמת בר קומפקטי

להלן הפרטים הבסיסים אשר ארכוש בכדי לבנות לי בר-משקאות 

משקאות המכונים " לבנים" : 

א. לודקה ,סמירנוף , אבסולוט , פינדלנדיה.
ב. לג"ין , גורדן או ביפיטר 
ג. לרום ,קפטן מורגן לבן או בקרדי 
ד. טקילה : קווארבו גולד 
ה. וורמוט מרטיני או צינזאנו לבן ויבש 

משקאות המכונים " תוספי טעם או קינוחים 

א. אירש קרים בייליס
ב. ליקר תפוזים : קוואנטרו
ג. איילבנד גאוייבה סיניי 

משקאות המכונים : המסה העיקרית

א. ג"וני ווקר רד לייבל
ב. ג"וני ווקר בלק לייבל
ג. קוקטיל פונץ חם מכיל יין אדום ברנדי יוקון ג"יק , בנדקטי 
ד. חליטת צמחים ארגז ויסוצקי 

ציוד בסיסי 

א. שייקר עם פתח לסינון 
ב. כפית ערבוב ארוכה
ג. כלי לקוביות קרח
ד. מלקחיים
ה. 6 כוסות אולד פאשן 
ו. כוס רחבה ונמוכה עדיף עגולה
ז. 6 כוסות מרטני משולשות ? כוס על רגל דקה ומשולשת למעלה 
ח. 6 כוסות הי בול כוס צרה וארוכה 
ט. כוס שוט בנפח של 50 מ"ל

הוסף תגובה