"זה לא מרציפן – זה בצק סוכר"

קבלו טיפים לזיהוי ולעבודה עם בצק סוכר:

בצק הסוכר המפורסם והמוכר, ידוע בכינויו RMF (על שמו של השף רוני פרדי מרדכי).

עם הבצק אפשר ליצור ולעצב בעיקר עוגות כמובן, אך ניתן גם ליצור עימו צורות ואובייקטים.

כדי לשנות את צבעו הבסיסי של הבצק, ניתן להוסיף מעט צבע מאכל. 

יש לזכור כי יש לבצק נטייה להתייבש ולכן ההמלצה היא לעבוד בצורה מהירה אך יסודית.

מרכיביו של בצק הסוכר:
אבקת ג'לטין
מים
אבקת סוכר
גלוקוזה
חלבון 
ביצה 
גליצרין

הוסף תגובה