חגים רבותי חגים

גבריאלה וידרה

הספירה לאחור מתחילה. עוד שבועיים בדיוק ליל הסדר.

היכונו לחלוקת התפקידים. אצלנו או אצלכם?

מה את מכינה? כמה אנשים יהיו אצלכם השנה?

למחרת ארוחת שאריות. אתם באים?

ומה עם החג השני? ומה עם סוף השבוע?

תקפצו? לקפה?

פעמיים בשנה. חגי תשרי וחגי האביב. כל המשפחה כמרקחה.

גם אם מתחשק לעשות הפעם עם חברים, זה לא עובד כי ההורים נעלבים.

אולי בשנה הבאה (אם הם יחליטו שהם נוסעים).

אין ספק, אביב הגיע פסח בא ואיתו ארוחות למכביר.

וזה לא הכול יש עוד יום עצמאות, שבועות ול"ג בעומר בקיצור,

הרבה אירוחים.

לי הפעם יוצאים בעיקר חרוזים.

אולי בגלל האגוזים.

בכיסים. נו פסח.

אימהות. דודות. אחיות. מארחות. (אם יש גם גברים אנחנו באפליה מתקנת. תודה למרב מיכאלי)

אני מזמינה אתכן להזמין.

בלי לחץ. לא מערערת על יכולתכן הקולינרית פשוט רוצה להקל על חייכן.

לא חייבים את הכול. אפשר רק מנות נבחרות כי באמת אין מתחרים לגפילעטפיש של דודה ירדנה…

לתת לכם מושג כללי למה אני מתכוונת בלשדרג את האירוע ולעשות לכם את החיים קלים יותר וטעימים גם, מצורפת הצעה לתפריט לפסח

פתיחים

?  תפוחוני אדמה במילוי זיתים ועגבניות מיובשות

?  מגדלון לביבות אורז סלומון כבוש ושמנת חמוצה

ראשונות 

?  בורי צלויי על קרם ארטישוק ירושלמי עם עגבניות  קון-קפה ושמן זית.

?  רביולי צ'יפס במילוי כבדי עוף בליווי פטריות ותרד. 

עיקריות

?   עופיונים במילוי אורז פרות יבשים ועשבי תיבול ברוטב תפוזים.

?   שוק טלה עם ירקות שורש ברוטב ציר טלה מרסלה ואגסים.

קינוח

?      פבלובה במילוי קרם וניל ברוטב פרות יער

?      דום ריבת חלב עם ליבת נוגט ואגוזי לוז

זה הולך ככה. יש תפריטים (מצורפים) חלבי, בשרי.

גזור ושמור.

אפשר להקפיא. להפשיר ולהוציא.

אל דאגה. אני לא אשחרר אתכם בלי הוראות מפורטות.

להזמין אפשר במייל ואפשר בטלפון

אני אעזור בבניית התפריט וחישוב כמויות לסועדים.

ממליצה להזמין מראש כי אני בפסח לא כאן 🙂

הוסף תגובה