כיצד לבנות חדר קירור בעסק שלך:

כיצד לבנות חדר קירור בעסק שלך:

אתה יכול ליצור חדר קירור ר בעסק שלך על ידי קירות בידוד אזור פינתי. קירות הבטון יספקו את פעולת הקירור ואילו הבידוד ישמור על אוויר קריר מחדרי מרתף אחרים. מצא קבלן מוסמך המתמחה בגימור במרתף ובנה חדרי קירור. הוא יעזור לכם לבנות חדר קר המתאים באופן ייחודי לצרכים שלכם.

  • בחר מיקום פינתי לחשיפה מקסימאלית לקירות חיצוניים. ככל שקונקרטי יותר, כך טוב יותר. באופן אידיאלי לאחד הקירות החיצוניים תהיה חשיפה צפונית.
  • התקן שני פתחי אוורור בגודל 4 אינץ 'כדי ליצור אפקט סיפון המאפשר לך לווסת את זרימת האוויר החיצוני לחדר הקיר המבודד. בחר פתחי אוורור עם בולמים המופעלים ידנית (כדי לשלוט בזרימת האוויר) ומסכים פנימיים (כדי למנוע כניסת חרקים ובעלי חיים) והתקינו אותם במרחק של 10 סנטימטרים זה מזה. קולק טוב.
  • הפעל עבודות צינור (צינור מייבש או צינור PVC) מאחד פתחי האוורור לרצפה כדי לכוון אוויר קר כלפי מטה. אוויר קר יזרום באוורור אחד ויורד לרצפה ואילו אוויר חם יעלה וייצא דרך האוורור השני.
  • יתכן שתרצה להתקין מאוורר פליטה קטן כדי להשלים את זרימת האוויר (אופציונלי).
  • מסגר את הקירות והפתח. 
  • בידוד את הקירות הפנימיים בלוח קצף פוליסטירן מוקצף בגודל שני אינץ 'מכיוון שהוא סובל מלחות, במחיר סביר, קל לעבודה ומושלם לשינויי טמפרטורה בערב.
  • השתמש בדבק קונסטרוקציה פוליאוריטן כדי לאבטח את לוח הקצף באמצעות קו רציף.
  • אין לבודד את הקירות החיצוניים.  
  • הוסף מחסום אדים מפלסטיק בצד החם של המבנה. הדביקו את התפרים.
  • מכסים את החלק החיצוני בפנלים או בקיר גבס. אל תסיים את הקירות הפנימיים.
  • בידוד את תקרת החדר הקר, החל ממחסום אדים ואז בידוד קצף קשיח. 
  • תכנן את פריסת המדף שלך לתנועת אוויר מקסימלית. מדפי מתכת צמודי תקרה עובדים היטב.
  • התקן דלת מבודדת שאוטמת את הבסיס עם הפשטת מזג האוויר. 

טיפ : נקה ושמור על חדר הקירור שלך באופן קבוע. הצטברות אבק או פסולת מספקת מזון לעובש.

מה לאחסן בחדר הקירור שלך:

חדר קירור במרתף הוא מקום מושלם לאחסון תוצרת גן, מוצרי מזון שאינם מתכלים, מוצרים שנקנו בכמויות גדולות ומשקאות. זה יכול לעזור בשימור המזונות מהגינה שלך, כמו גם אלה שקונים בשוק איכרים מקומי. מלא את חדר הקירור שלך עם:

  • גידולי שורש: בצל, שום, פרסת, סלק, לפת, רוטבאגות, תפוחי אדמה
  • ירקות אחרים: עגבניות, דלעת, דלעת, כרוב חורף
  • פרי: תפוחים, אגסים, תפוזים
  • נורות הממתינות לשתילת האביב
  • משקאות: יין, בירה, סודה מוגזת, בקבוקי מים, סיידר תפוחים תוצרת בית
  • שימורים, ריבות, שימורים
  • מאכלים שאינם מתכלים: אגוזים, פסטה, דגני בוקר, אורז, שיבולת שועל, קוקוס, שעועית / עדשים (בכלי אטום לאוויר)
  • אחסון זמני של הצפה מארוחות חג; חג המולד, חג ההודיה, חג הפסחא וכו '.

טיפים : 

  • אחסן רק פירות וירקות נקיים, שלמים, ללא רבב, שכן הם נוטים פחות להירקב.
  • בחן את המלאי שלך מדי פעם כדי למצוא ולהסיר פריטים מושחתים.
  • ניתן לאחסן ירקות ופירות ממספר ימים למספר חודשים.
  • רוב הפריטים שאינם מתכלים דורשים אחסון במיכלים אטומים לאוויר. 
  • סובב מלאי כדי למנוע יצירת פריטים מיושנים.
  • הטמפרטורה האידיאלית לחדר קר היא בין 2 ל -10 מעלות צלזיוס. 
  • הלחות היחסית האידיאלית היא בין 85 ל -90%. 
  • אם רמת הלחות שלך נמוכה מדי, ריסס מדי פעם את הרצפה במים. 
  • השתמש במד חום / היגרומטר המופעל באמצעות סוללה כדי לעזור לך לעקוב אחר תנאי האחסון.

להצעות מחיר צרו קשר באתר הבית שלנו:
https://mzkor.com