מתכון לפלאפל

נכתב על ידי חיים וייצמן [ 04/01/2008 ]

חצי קילו חומוס להשרות במים 24 שעות [עם חצי כפית סודה לשתייה]
לאחר 24 שעות 

יש לטחון את החומוס במטחנה עם החומרים הר"מ
פיטרוזיליה
קוסבור
בצל+ שום 
3 פרוסות לחם
שומשום

לאחר שהכול נטחן יחד 

יש להוסיף תבלינים
מלח+פלפל שחור+ כף כמון+חצי כוס מים+2 כפות שמן+ כפית זעטר 

יש לערבב הכול יחדיו ולהשאיר כשעה ורק אז לטגן בשמן עמוק במכשיר לכדורי פלאפל לפני הטיגון יש לערבב רבע כפית סודה לשתייה

בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון בתאבון

הוסף תגובה