עיצוב בסוכר

העוגות של לילך

הדרכה מצולמת להכנת עוגה צבעונית ומתוקה.

נתחיל בלעטוף את העוגה בבצק שצבענו מראש.
נסמן את הגובה שעליו אנחנו רוצים להדביק את הפרחים.
בתמונה הסימון הוא עם מסורית לעוגות.

נחתוך פס סגירה ונדביק אותו מסביב לעוגה .

נכין את הפרחים והעיטורים הנוספים, חשוב להכין מראש את הפרחים בכדי שיתייבשו לפני ההדבקה. 
חשוב מאוד להכין פתח מראש בעיגול הקטן ביותר, וזאת לצורך הכנסת קשית שתיה מאוחר יותר.

כשהפרחים יבשים , נדביק אותם בעזרת?רויאל איסינג על הפס שסימנו, במרוחים שווים.

נסיים בהדבקת כל הקישוטים.

נחתוך קשית שתיה בגובה העוגה ונחדיר אותה לפתח שיצרנו בעיגול הקטן ביותר.
וזאת בכדי שפסי המתכת לא יגעו בעוגה עצמה.

עכשיו ניתן להכניס בלי חשש את הלבבות שהכנו מראש על חוטי מתכת המיועדים לפרחיי סוכר.

בהצלחה !

הוסף תגובה