מצרכים לפולנטה:

3 כוסות קמח תירס(קמח פולנטה)
1 גביע קטן שמנת לבישול
1/2 ליטר חלב
100 גרם חמאה
2 כפיות מלח
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. שופכים לסיר את השמנת, חלב והחמאה ומביאים לרתיחה
2. ברגע הרתיחה מנמיכים את האש ומתחילים לשפוך את הפולנטה תוך כדי ערבוב עם מטרפה
3. ממשיכים לערבב עד שמסיימים את כל הקמח פולנטה, בודקים טעמים ומכבים את האש.

הרכבת המנה:

1. לוקחים 3-4 מנות של פילה סלמון
2. מסדרים על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל190 מעלות למשך 8 דק'.
3. שמים פולנטה על הצלחת ועליה מניחים את הדג המוכן.
4. מומלץ להוסיף פטריות מוקפצות בחמאה ו2 ענפי טימין ולהניח על הפולנטה והסלמון.

שיהיה בתיאבון!

זמן הכנה כולל: 15-20 דקות

מתכונים איכותיים באדיבות שף נתי אלבז – שף פרטי לאירועים פרטיים ועסקיים.

הוסף תגובה