רולדת ספוג במלית פרג – ללא סוכר, ללא כולסטרול ומקמח מלא אורגני
- 20/07/2016
- זמן קריאה מוערך: 1 דק'
כמות לרולדה אחת – תבנית אפייה חד פעמית גודל 31X24 ס"מ
מצרכים |
ההכנה |
|
1-6 7-9
|
יוצקים את קצף הבצק לתבנית מרופדת נייר אפייה ומיישרים |
|
אופים 22 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני נמוך 160?C |
|
גילגול הרולדה:
|
|
מניחים בצלחת הגשה |
-
מכונות אספרסו ביתיות - קפסולות קפהמכונות אספרסו ביתיות - קפסולות קפה
בבחירת מכונות אספרסו לשימוש ביתי מומלץ לבחור במכונה שהשימוש בה יהיה...
-
מכונות אספרסו ביתיות – חיסכון בהוצאות הקפה
אנחנו "הישראלים" עם שאוהב לשתות קפה. תוכלו לראות את זה בבתי הקפה המלאים...
-
סדנאות בישול השוואת מחירים
עוד ועוד אנשים מצטרפים לטרנד הבישול החובבני, בין אם על ידי כתיבת בלוגים,...
-
לחם כפרי אוורירי מקמח מלא עם גרעיני חיטה טרום נבוטה וסובין שיבולת שועל וכל הכללים לאפיית לחם מוצלחת
נתחיל בתשובה לשאלות בנושא האפייה שאני נשאלת מפעם לפעם: האם חייבים...
-
הכל על ריבות ומתכונים לריבת ענבים וריבת קליפות הדרים
יחס סוכר/ פרי - הערה חשובה: ההתייחסות למשקל הפרי הינה המשקל נטו לאחר...
הוסף תגובה