הכנת חצילים קלויים

הכנת חצילים קלויים – המתכון

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים) שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב, וההגשה כסלט פשוט נפלא… 

 

אחד מהמתכונים המוצלחים ביותר והאהובים, מתכון מוצלח, וקל להכנה מהירה בתאבון…………

הכנת חצילים קלויים – לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבסלט החציל, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב…………

הכל בהישג יד, הכנה קלה ומהירה ומומלצת כמובן…………

 

 

המרכיבים

3-4 חצילים.
5 שיני שום.
טחינה גולמית.
מלח לפי הטעם.
לימון לפי הטעם.

אופן ההכנה

שוטפים את החצילים,ומשאירים את הגבעול,המחובר אליו ושמים על האש או במגש בתנור לצלייה מושלמת במשך חצי שעה בערך,תלוי בגודל החצילים.
להוציא את החצילים ולתת להם להתקרר , למשך שעתיים לפחות (כדי שנוכל לקלף את החציל בקלות) .
שוטפים את החצלים מקליפתם.( חשוב להשאיר את הגבעול מחובר לא להסירו).
בצלחת עמוקה או בקערה נפרדת יש להכין טחינה , לערבב עם לימון שלם , כוס וחצי מים , לערבב , אם יש צורך להוסיף עוד מעט מים כדי לקבל בלילשל טחיה להוסיף שום כתוש,מלח ולימון …
לפני ההגשה יש לחמם מעט את החציל במיקרוגל לשפוך טחינה על החציל ולהגיש …

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים) שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב, וההגשה כסלט פשוט נפלא… 

אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים נוספים…  

הוסף תגובה