הכנת מרק עגבניות

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים).

אחד מהמתכונים המוצלחים ביותר והאהובים, מתכון מוצלח, וקל להכנה מהירה בתאבון…………

הכנת מרק עגבניות – לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבמרק, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב…………

הכל בהישג יד, הכנה קלה ומהירה ומומלצת כמובן…………

מרק עגבניות

 

מרכיבים

– 1 וחצי בצל קצוץ דק. 
– 2 שן שום כתושה.
– 1 וחצי כוס יין לבן.
– 2 וחציק"ג עגבניות מקולפות ללא גרעינים – ניתן להישתמש בעגבניות מרוסקות. 

– 1 וחצי כוס מים. 
– 2 וחצי כפיות סוכר.
– 1 עלה דפנה, טימין, 3 מסמרי ציפורן, בזיל ונענע קצוצה.
– מלח ופלפל לפי טעם.

אופן ההכנה

 

מטגנים את הבצל בשמן, מוסיפים את השום ומערבבים היטב. לאחר שהבצל והשום שינו את ציבעם
מוסיפים את שאר המרכיבים ומבשלים באש נמוכה כ 35 דקות, מוציאים הטימין ואת עלי הדפנה ומרסקים במעבד מזון. מחזירים לסיר משלימים את הטעם ומגישים בליווי מעט נענע ובזיל. 

טיפ ממני

1) לטעם נוסיף כפית פפריקה חריפה משובחת.
2) ניתן להוסיף בהגשה מעט אורז מאודה, שמוסיף למרק מרקם מיוחד.

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים). שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב…..

ממולץ להגשה לפני הארוחה…………

אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים…..

בתאבון……………   ספרו לחברים………………..   

הוסף תגובה