הכנת מרק עוף של אמא-הכנה פשוטה ומהירה…כיפי לחורף..

הכנת המרק

 

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים). שהם בעצם שינוי, ולפי הטעם שאותו אתם אוהבים……. 

 

אחד מהמתכונים המוצלחים ביותר והאהובים, מתכון מוצלח, וקל להכנה מהירה בתאבון………

הכנת מרק עוף – לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבמרק, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב……..

הכל בהישג יד, הכנה קלה ומהירה ומומלצת כמובן………

 

מרכיבים

 עוף מחולק ונקי. 
9 כוסות מים. 
3 בצלים בינונים.  
3 קישואים. 
( אפשרי  להחליף את הקישואים בדלעת).
1 חבילת פטרוזיליה. 
1 חבילת שמיר. 
4 גבעולי סלרי עלים. 
שורש סלרי. 
מלח+פלפל. 
4 גזרים.
פטרוזיליה.

ההכנה

מקלפים את הירקות. חותכים את הבצל לרבעים גדולים. ואת הגזרים, הדלעת והקישואים אפשר להשאיר שלמים. 
מכניסים את העוף לסיר הבישול ומוסיפים את המים. ממתינים עד לרתיחה, ומסירים את כל הקצף שהצטבר למעלה. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה… 
בהמשך מנמיכים את האש, ומבשלים על להבה נמוכה במשך כשלושים וחמש דקות… 
מכבים את האש, ממתינים שיתקרר מעט, ומפרידים בין הנוזל לעוף ולירקות. מסננים היטב. ושומרים במקרר בנפרד. 

טיפ ממני –  אפשר להוסיף מיץ מלימון שלם וג'ינג'ר קצוץ לקבלת אפקט חדשני, או כוס חלב קוקוס, עלי נענע ונתחוני עוף שהוקפצו בשמן זית לקבלת אפקט אוריינטלי.

הכנה מוצלחת – תהנו…………….  תספרו לחברים……………        שיהיה בתאבון………… 

מתאים להגשה לפני הארוחה…

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים) שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב. 

אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים נוספים…   

הוסף תגובה