הכנת ספגטי בולונז-הכנה מהירה ופשוטה

לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב…………

אחד מהמתכונים המוצלחים והפשוטים להכנה

אופון ההכנה:

 

 

 – מטגנים את הבצל והשום עד להזהבה – מצב שהוא מוכן…
– מוסיפים את הבשר ומטגנים עד לקבלת גוון חום… 
– מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות והמים ומביאים לרתיחה…
– מוסיפים את רכז הרימונים או היין ומרתיחים…
– מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם………
– מעבירים לאש קטנה ומבשלים במשך 30 דקות…
– בינתיים, מכינים ספגטי או פסטה אחרת לרוטב הבולונז שלנו. כשהפסטה מוכנה, מערבבים עם מעט שמן זית
– מגישים את הספגטי או הפסטה ויוצקים מעליה את הרוטב. חשוב לא לערבבם ביחד כדי לא לבשל את הפסטה יתר על המידה……………..

 

מרכיבים:

– 1 בצל גדול קצוץ דק.-(קוצצים דק).
– 6 שיני שום קצוצות (ולא כתושות).-(קוצצים דק).
– 2 כפות שמן זית.
– חצי ק"ג בשר טרי טחון.
– 4 עגבניות גדולות קצוצות.
– קופסא קטנה רסק עגבניות (125 גרם).
– מלח ופלפל לפי הטעם.
– 1/4 כוס רוטב / תרכיז רימונים. אם אין בבית, אפשר להחליף ב2/3 כוס יין אדום ולא להוסיף מים….
– חצי כוס מים (אם הוספתם יין אדום לא להוסיף גם מים).
– הרבה אהבה, בלי אהבה התבשיל לא יוצא טעים…………………….

 

 

 והכי חשוב המרכיב העיקרי שההכנה תהיה מכל הלב………..

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים) שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב.

הוסף תגובה