הכנת ספגטי – קלאסי

הכנת ספגטי – קלאסי ופשוט להכנה מהירה

לוקחים כמות ספגטי הדרוש להכנה, בהתאם לכמות האנשים הסועדים.

שמים את הספגטי בתוך סיר מלא מים, שמים על הגז וכאשר המים מתחילים לרתוח מורידים את הלהבה לאש נמוכה, ממתינים עד אשר הספגטי נהיה רך והוא מתקפל בצורה הכי נראת לעין כמוכן בנגיעה במזלג, במצב זה מכבים את הגז ומשאירים את הספגטי להתקרר מעט, מסננים את הספגטי מהמים, ומכינים את הרוטב.

הכנת הרוטב לספגטי

להכנת הרוטב ישנם מס' אפשרויות בהתאם למה שאוהבים וניתן להוסיף מהמרכיבים אלו, או אפילו להוריד לפי הטעם שאותו אוהבים.

אני אוהב להכין את הרוטב כך -מומלץ מאד

לוקח סיר בגודל בינוני ומטגן בו בצל קצוץ, ממתין עד אשר הבצל מזהיב, במצב זה אני מוסיף כ – 6 עד 7 כפות תרכיז עגבניות אפשר גם יותר זה עניין של טעם, נותן גם לתרכיז העגבניות לקבל טיגון מעט ומוסיף תבלינים, מלח, כף מרק עוף, כפית צ'ילי גרוס מכיוון שאני אוהב חריף.(לא חובה לשים רק לאוהבי חריף). השלב הזה צריך להיות עד 10 דקות, לאחר מכן מערבבים את הרוטב היטב עם הספגטי, הערבוב חייב להיות טוב, אני ממליץ להשקיע בערבוב היטב משום שכאן טמון הטעם שבספגטי, לאחר הערבוב יש להמתין כ-5 דקות ואפשר להגיש…

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים) שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב.

 לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב…………

ספגטי טעים וקלאסי וקל להכנה, שאפשר להתענג עליו כל פעם מחדש

אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים נוספים……….  

הכנה נעימה……    בתאבון………

הוסף תגובה