הכנת פנקייק

הכנת פנקייק – הכנה קלה ומהירה

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים). שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים……כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב, וההגשה לאחר הארוחה יכולה להיות כקינוח מושלם טוב להפתעה לחברה….אחד מהמתכונים המוצלחים ביותר והאהובים, מתכון מוצלח, וקל להכנה מהירה בתאבון…………

הכנת פנקייק – לאנשים שאוהבים, לא לשכוח שיש במתכון מרכיב מאד חשוב, והוא נותן את הטעם החשוב שבמתכון, וזה כמובן שההכנה תהיה מכל הלב…………

הכל בהישג יד, הכנה קלה ומהירה ומומלצת כמובן…………

מאכל שכולם אוהבים – קלאסי, פשוט וקל להכנה.
מתכון זה מתאים להכנת חמש יחידות.

המצרכים להכנת הפנקייק

כוס בינונית של קמח תופח.
ביצה
חצי כוס סוכר – כוס בינונית.
כוס חלב.
כפית וקצת תמצית וניל.
30 גרם חמאה רכה.

אופן ההכנה

להכנת הפנקייק הקלאסי יש לערבב את כל המוצרים לבלילה אחידה. לשמן ולחמם מחבת טפלון קודם ולהניחו על אש נמוכה, לצקת במרכז המחבת מהבלילה, ולהמתין עד אשר מופיעים חורים בצד העליון והופכים לדקה נוספת .

פנקייק בטעמים

פנקייק קקאו – שוקולד- יש להוסיף למתכון הבסיסי את שתי כפות קקאו.
פנקייק לימון ולואיזה – מחליפים את כוס החלב בכוס חליטת לואיזה ,גרד לימון ומיץ לימון .
פנקייק דבש – במקום חצי הכוס סוכר מוסיפים חצי כוס דבש.
פנקייק קינמון – יש להוסיף כפית קינמון(אפשר יותר אם אוהבים).
פנקייק פירות- תותים, שיזף, מנגו… – מוסיפים כוס פרי חתוך לקוביות.

זהו מתכון שניסיתי בעצמי, בדומה למתכונים אחרים עם שינוי (רוב המתכונים זהים כמעט עם שינויים קלים). שהם בעצם שינוי, לפי הטעם שאותו אתם אוהבים…………כפי שאמרתי ההכנה צריכה להיות, הכי חשוב מכל הלב, וההגשה לאחר הארוחה יכולה להיות כקינוח טוב………… 

אנסה בהמשך להביא לכם מתכונים נוספים……….   

בתאבון….

הוסף תגובה