מבקר מסעדות: מסעדת "דג על הירדן" (כשר) – קובי עזרא

קובי עזרא

מבקר מסעדות: מסעדת "דג על הירדן" (כשר) – קובי עזרא

מיקום :טבריה, כנרת ,נהר הירדן

  

  

•-        מקום פסטורלי ומרשים, תחילה נדמה כי נכנסו בטעות לאולם אירועים, אך מסתבר שזו מסעדה יפה ונעימה, המשרה תחושת שלווה ונינוחות…, על השולחן היה כד ובו גלדיולה מרהיבה ביופייה

  

  

מה חיפשנו?

  

•-        היינו רעבים מאוד ויחד עם זאת נחושים בדעתנו לשמור על איכות המזון הן מבחינת טעמו והן מבחינת ערכו התזונתי / בריאותי

  

בתפריט היה מגוון מזונות עשיר כגון: דגים מטוגנים / אפויים, חזה עוף , פרגיות ועוד… ובחירתנו הייתה למנה ראשונה סלט ירקות קצוץ דק אשר כלל שני ירקות עגבנייה ומלפפון עם נגיעות פטרוזיליה קצוצה ובתוספת הוגש לנו רוטב וינגרייט שטעמו היה מעודן וממכר לחיך, אך למרות זאת יש לציין שערכו הקלורי הגבוה גרם לי לתהות לגבי צריכתו המוגברת. הרוטב היה סמיך ביותר ולפי טעמו ומרקמו היה עתיר בדבש (משמע סוכרים.

  

במנה העיקרית והמצוינת בחרתי חזה עוף שהיה צלוי על האש עתיר בעשבי תיבול , בעל מרקם רך ועדין אך יחד עם זאת "יבש" ודל בשמן ושומן, בתוספת תפו"א החתוך גס בקליפתו (עשיר באשלגן) אשר היה מתובל היטב בעשבי טיבול ושום עשוי היטב כאילו יצא מהמדורה ברגע זה, הטעם היה אנין.

  

השירות: היה בינוני עד טוב , כנ"ל לגבי קבלת הפנים.

  

לסיכום: לאלו מאיתנו אשר מעוניינים לשמור על גזרתם ובו זמנית להנות מארוחה

    נעימה וטעימה לחיך, אני ממליץ בחום על הארוחה במקום זה.

  

מיקום ויזואלי: לכשסימנו את הארוחה , יצאנו אל המתחם וצפינו בנהר הירדן אשר הוסיף לתחושת הרוגע והשלווה , אשר הייתה השלמה כקינוח לסיום הארוחה.

הערה: כפי ששמתם לב בסיום הארוחה עפ"י רוב איני ממליץ על קינוחים למרות שישנם מקומות שבהם קינוחים טובים ודלים באנרגיה (קלוריות)

  

כוכבים: 4      

יעקב עזרא, מומחה לרפואה נטורופטית, תזונאי ומאמן כושר. מר קובי עזרא הינו מרצה במכון מור (לאוסטאופורוזיס) ובבית הספר להסמכות מאמנים של וינגייט – באוניברסיטת ת"א (אימונים לפיתוח הגוף ותזונה).

הוסף תגובה