פיצה פיצה ועוד

פיצה פיצה

אז הנה מתכון לפיצה פיצה, לאוהבי הפיצה, וסתם ככה לנישנוש. לפעמים בערב כמתחשק לכם נישנוש לא מסחרי אלא משהו בטעם בייתי אז הנה לכם פיצה. זה פשוט, מזין, ואפשר לשחק עליה במליון וריאציות.

זה המתכון וכאמור, מכאן והלאה אפשר להשתולל כיד הדמיון עם תוספות מתוספות שונות בהתאם למה שמתחשק באותו רגע.  

 

 מצרכים לשתי מנות

לבצק:   5 כוסות קמח   6 כפות שמן זית   2 כוסות מים פושרים   2 כפיות מלח   1 חבילת שמרית   2 כפיות סוכר   לרוטב:   1 בצל קצוץ   1 כוס עגבניות טריות מרוסקות/מקופסא   1 רסק עגבניות   1 כפית סוכר   מלח ופלפל שחור לפי הטעם   אורגנו   גבינה צהובה מגוררת       

 אופן ההכנה

 

1. מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים במעבד מזון ומערבלים. אם הבצק יוצא דביק מוסיפים מעט קמח. מתפיחים במשך שעה במקום חמים

  

2. בינתיים מכינים את הרוטב: מטגנים את הבצל במעט שמן זית. מוסיפים את העגבניות, הרסק, והסוכר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים כ-20 דקות.

  

3. אחרי ההתפחה לשים היטב את הבצק, מפזרים מעט קמח על משטח העבודה, ועל המערוך ומרדדים לעובי הרצוי (רצוי לרדד ישר על נייר אפייה). מעבירים את הבצק המרודד לתבנית. אפשר להכין פיצה אחת גדולה, שתיים בינוניות, או המון פיצות אישיות קטנות

  

4. וצקים הרוטב על הבצק, מפזרים מעל את האורגנו והגבינה הצהובה (אפשר לשלב מספר גבינות קשות).

 

  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-210 מעלות צלזיוס במשך כ-20 דקות או עד שהגבינה מבעבעת, והבצק אפוי.    

 

אם בכל זאת אתם מתעצלים ונראה לכם יותר נוח ומהיר פשוט לצלצל לאחת הפיצריות ולהזמין, צירפנו

לנוחיותכם אתר בית לפיצריות אשר ממנו תוכלו לבחור את הפיצריה המתאימה לכם ביותר.

מקווים שתמצאו במידע זה שימוש ויאללה שיהיה לכם בתיאבון !

http://www.mesaydo.com/pizza.htm

הוסף תגובה