רוטב לפסטה

חומרים.

1 – חבילה של פסטה.

1 – קופסה של עגבניות פלטה קביות .

3 – כפיות של וודקה.

250 מ"ל שמנת מתוקה .

2 – שני שום פרסות .

10 – עלי בזיליקום .

2 כפיות שמן זית.

מלח ופלפל שחור גרוס ? לפי הטעם .

אופן ההכנה.

מחממים בתוך סיר בינוני שמן זית. כשהשמן חם מוסיפים את פרוסות השום

 

ומבשלים עד כשהשום הזהיב.

מוסיפים את קוביות העגבנייה וממשיכים לבשל על אש בינונית עד שהרוטב חם 
מספיק ( מבעבע ). 

מוסיפים את הוודקה וממתינים מספר דקות עד שהוודקה תיספג ברוטב . 

מוסיפים את השמנת וממתינים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב מידי פעם. 

מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את הבזיליקום, המלח והפלפל לפי הטעם .

טיפ להגשה – מומלץ להגיש את הפסטה עם גבינת פרמיז'נו או פקורינו מגורדים בכלי נפרד. 

גם מתכון זה הנו אחד מהמתכונים המומלצים של איל EYAL4U השף המתמחה בארוחות רומנטיות לזוגות אוהבים. 

כל הזכויות שמורות לאיל נעים.

הוסף תגובה