100 המתכונים הנחשקים ביותר וברוסקטה

100 המתכונים הנחשקים ביותר

למאמר הבא אתם מתבקשים לשמור על ראש פתוח- תיקחו כל מילה ברצינות.

ובכן 100 המתכונים הנחשקים הם:

חציל, לבנה, פילה בקר, חזה עוף, רוסטביף, ביצת עין, כבד אווז, עגבניה, בצל, קורנפלקס, בננה, אבוקדו, סלמון, שרימפס, אגס, לימון, רימון, חומוס, חלבה, לחם, פיתה, סחלב, קוקוס, פיסטוק, בוטן, טונה, טונה אדומה, קלמרי, פורטובלה, נבטים, דלעת, מלפפון, חסה, סינטה, נתח קצבים, צלעות טלה, צלעות לבנות, פלפל ירוק, קלמנטינה, פלפל צהוב, תפוז, פלפל אדום, פמלה, ארטישוק, אספרגוס, פטרוזיליה, כוסברה, אוכף טלה, אנטריקוט, המבורגר, שלווה, במבה, שוקולד לבן, שוקולד חלב, שוקולד מריר, שוקו, רוקפור, סנט מור, בולגרית, עמק קלאסי, קוויאר, מולים, פרגית, עוף שלם, אורז, פתיתים, פסטה, איטריות, פטריות שמפיניון, מלפפון חמוץ, קבב, קממבר, פרמז'ן, תרד, בטטה, סלק, קולרבי, בס, פורל, פלמידה, צוריסוס, איקרה, מקרל מעושן, סרוולד, ברוקולי, גזר, עוף יונים, לבבות, תירס, שקדי עגל, מסקרפונה, ריבה, אשכולית, עמבה, קישואים, טחינה, תותים, סרטנים, לובסטר, מקרוני.

לכל קוראיי הסבלניים אני מודה לכם על האופי הסקרן והראש הפתוח שאגב זה שילוב תכונות שמוביל להצלחה- המסקנה -דברים טעימים מקיפים אותנו לא צריך להיות גאון בשביל לדעת איך להשתמש בהם, איך לחבר ביניהם ואיך להפיק מהם מתכון נחשק.

אז הרי לכם 100 רעיונות לפתוח את הראש שאולי רק אולי, רשימת הקניות הבאה שלכם תהיה שונה.

היד כואבת, הבטן מקרקרת, כנראה שהצלחתי לעשות גם לעצמי חשק… אז הנה לכם מתכון קטן שלא תגידו שחסרה לכם פואנטה:

ברוסקטה- מנת פתיחה איטלקית קלאסית

12 עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים (לרוחב)

 2 שיני שום קצוצות דק

פרוסות דקות של סנט מור/ קממבר לפי כמות הברוסקטות הרצויה.

באגט פשוט- פרוסות בעובי 1 ס"מ

6 זיתים שחורים (ממליץ קלמטה) קצוצים דק

2 ענפי בזיליקום בערך 8 עלים

מעט אנשובי (פילה) קצוץ לפי טעם (ממליץ 3 יחידות)

קורט מלח ופלפל

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מסדרים את פרוסות הבאגט על תבנית התנור,

אופים בחום של 180 מעלות (טורבו), עד להצהבה. 5 דק'.

במקביל מכניסים לקערה את כל המצרכים פרט לגבינה ומערבבים.

מוציאים את פרוסות הבאגט מהתנור (משאירים בתבנית)

מניחים כף גדושה מן התערובת על כל פרוסה ומעליה מוסיפים את פרוסת הגבינה.

מכניסים חזרה לתנור ל8 דק' או עד שלא תוכלו לעמוד בפיתוי.

בתיאבון

זה פשוט ומושלם לאורחים… גם לאלה שמגיעים בלי התראה …

המתכון הבא בקרוב

שלכם אבינועם פדידה

הוסף תגובה