דג בסגנון מרוקאי

החומרים : 
6-8 חתיכות דג בורי,דניס,או טלפיה (שהוא בעצם מושט)
1 ק"ג פול טרי או קפוא
2 עגבניות
1 גמבה חתוך לרצועות או לריבועים גדולים
2-3פלפל ירוק חריף
1ראש שום
חבילה וחצי כוסברה
חצי כפית כורכום
מלח לפי הטעם
1 כוס שמן
3 כפות פפריקה אדומה מתוקה או חריפה בהתאם לטעמכם. 

אופן ההכנה:

בסיר דגים מניחים את המצרכים בסדר הבא את פרוסות העגבניות, הגמבה,הפלפל החריף הפולים
חצי מכמות השום וחצי מכמות הכוסברה, להוסיף הכורכום והמלח להניח מעליהם את פרוסות הדג.
למלא מים עד גובה הירקותלכסות את הסיר ולהביא לידי רתיחה, לאחר שהמים רותחים יש להוסיף את השמן והפפריקה ולהרתיח עוד כ 5-7 דקות,להנמיך את האש ופתוח קצת את המכסה כדי שהאדים יצאו ולהמשיך את תהליך הבישול עוד כ-40 דקות על להבה נמוכה.
לקראת סיום הבישול כ5 דקות לפני יש להוסיף את המחצית השניה של הכוסברה והשום ולבשל כאמור 5-10 דקות נוספות ולהגיש .
הסוד להכנת דגים מרוקאים אמיתיים היא סידור הסיר חשוב מאוד לסדר את המצרכים באופן במתאור במתכון זה ,כי כאמור זה הבסיס להצלחה כך למדנו מהסבתות והאמהות ואכן זה סוד ההצלחה לכן תקפידו לסדר את הסיר בסדר הנכון ואנו בטוחים כי ההצלחה בידכם.
מתכונים רבים לחג הפסח ובכלל ניתן למצוא באתר www.laisrael.net 

http://www.laisrael.net הוא הפורטל המוביל לישראלים בעולם 
מגיעים ללוס אנגלס – אצלנו תמצאו הכל 
פורום פתרון חלומות, נומרולוגיה, תקשור, ישראלים בחו"ל ועוד 
בקרו באתר

הוסף תגובה