מתכוני אורז

החומרים הדרושים:  1.5 כוס אורז שטוף 3 כוסות מים ו-1/2 כפית מלח לבישול האורז 1 בצל קצוץ 50 גרם צמוקים כהים 50 גרם צמוקים בהירים כ-10 תמרים קצוצים 50 גרם משמשים קצוצים 50 גרם חמוציות 1 קופסא גרגרי חומוס מבושל ללא המים 1 כף סוייה, מלח,פלפל לבן שמן זית לטיגון רבע חבילה גזר ננסי של סנפרוסט 2 כפות דבש קורט קינמון אופן ההכנה:  מבשלים את האורז במים ומלח בסיר מכוסה עד שמוכן. מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים לו את הפירות היבשים וגרגרי החומוס, מערבבים קלות כדקה או שתיים ומתבלים במלח ופלפל. בנפרד מבשלים במעט מים את הגזרים, מוסיפים דבש וסוייה וקורט קינמון. מוסיפים אותם לתערובת הפירות היבשים. מניחים את האורז בתבנית להגשה ועליו מפזרים את התערובת ומגישים. כמובן, שאפשר לערבב התערובת בתוך האורז. מתכונים נוספים בקרו באתרwww.laisraerl.net החומרים הדרושים:  1.5 כוס אורז שטוף 3 כוסות מים ו-1/2 כפית מלח לבישול האורז 1 בצל קצוץ 50 גרם צמוקים כהים 50 גרם צמוקים בהירים כ-10 תמרים קצוצים 50 גרם משמשים קצוצים 50 גרם חמוציות 1 קופסא גרגרי חומוס מבושל ללא המים 1 כף סוייה, מלח,פלפל לבן שמן זית לטיגון רבע חבילה גזר ננסי של סנפרוסט 2 כפות דבש קורט קינמון אופן ההכנה:  מבשלים את האורז במים ומלח בסיר מכוסה עד שמוכן. מטגנים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים לו את הפירות היבשים וגרגרי החומוס, מערבבים קלות כדקה או שתיים ומתבלים במלח ופלפל. בנפרד מבשלים במעט מים את הגזרים, מוסיפים דבש וסוייה וקורט קינמון. מוסיפים אותם לתערובת הפירות היבשים. מניחים את האורז בתבנית להגשה ועליו מפזרים את התערובת ומגישים. כמובן, שאפשר לערבב התערובת בתוך האורז. מתכונים נוספים בקרו באתר www.laisraerl.net

הוסף תגובה