עוגת שוקולד עם נס קפה

החומרים:
100 גר' שוקולד מריר פשוט
100 גר' שוקולד מריר 70%
100 גר' חמאה
כוס חלב
2 כפות ברנדי
חב' קמח אוסם קטנה
3 ביצים מופרדות
1/2 כוס מים חמים + 2 כפיות נס קפה
כוס וחצי סוכר,
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם החלב והחמאה, מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי. בקערה גדולה שמים את הקמח ומוסיפים את השוקולד, המים הרותחים עם הנס קפה, החלמונים ו- 3/4 כוס סוכר ומערבבים היטב. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר הנותר עד לקבלת קצף יציב. מערבבים בהדרגה ובעדינות את הקצף לבצק השוקולד. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום 360F מע' כ- 40 דק' או עד שנועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש.
בקרו באתר:http://www.laisrael.net 
החומרים:
100 גר' שוקולד מריר פשוט
100 גר' שוקולד מריר 70%
100 גר' חמאה
כוס חלב
2 כפות ברנדי
חב' קמח אוסם קטנה
3 ביצים מופרדות
1/2 כוס מים חמים + 2 כפיות נס קפה
כוס וחצי סוכר,
אופן ההכנה:
ממיסים את השוקולד עם החלב והחמאה, מורידים מהאש ומוסיפים את הברנדי. בקערה גדולה שמים את הקמח ומוסיפים את השוקולד, המים הרותחים עם הנס קפה, החלמונים ו- 3/4 כוס סוכר ומערבבים היטב. בקערת המיקסר מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר הנותר עד לקבלת קצף יציב. מערבבים בהדרגה ובעדינות את הקצף לבצק השוקולד. מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש בחום 360F מע' כ- 40 דק' או עד שנועצים קיסם במרכז והוא יוצא יבש.

הוסף תגובה