צ'אפטי- לחם הודי שטוח

דוד גול

צ'אפטי – לחם הודי שטוח ללא שמרים

מצרכים:
שתיים ורבע כוסות קמח מלא בטחינת אבן
אחת ורבע כוסות מים קרים

אופן ההכנה ( 10 יח'):
מערבבים בקערה קמח ומים.לשים כ-15 דקות.
בהתחלה הבצק דביק מאוד,ולאט לאט יהפוך לגמיש ונוח לעבודה.
יוצרים מהבצק כדור ונותנים לו לנוח כמה דקות. 
מחלקים את הבצק ל-10 כדורים קטנים, נותנים גם להם לנוח מס'דקות.
אז מרדדים לעיגולים דקים עם מערוך . 
אופים בתנור חם או במחבת ברזל כבדה כדקה על כל צד ( בחום גבוה )

הוסף תגובה