רצועות גזר מתובלות

4 גזרים חתוכים לרצועות
שמן זית
1/2 כפית כורכום
1 כף דבש
2 כפות חומץ בן יין לבן/ אורז 
מעט מלח עשבים (או מלח רגיל למי שאין)
מעט קנמון טחון
מעט ציפורן טחונה
מעט צ'ילי טחון

אופן ההכנה

בשמן הזית מטגנים מעט את רצועות הגזר, כך שהן "משתמנות" מכל הצדדים.
מוסיפים את הכורכום והדבש ומערבבים. נותנים לגזר להתקרמל מעט ( 2-3 דקות תו"כ ערבוב) ואז מוסיפים את החומץ לכ 1/2 דקה ואז מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב.

אפשר להגיש את רצועות הגזר כמנת פתיחה, כנשנוש, או כמנת צד. טעמם דומיננטי ומיוחד.

תהנו!

הוסף תגובה