חציל שלם אפוי בקליפתו מוגש עם רוטב יוגורט ונענע

חציל שלם אפוי בקליפתו מוגש עם רוטב יוגורט ונענע

מצרכים:
– 4 חצילים מוצקים 
– 1/2 כוס יוגורט עיזים משובח
– 2 שיני שום כתושים
– 3 כפות נענע קצוצה
– 1 כפית מלח, 1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן הכנה:
1) מחממים תנור ל 180 מעלות , אופים החצילים כמו שהם עם הקליפה.
2) מכינים הרוטב : מערבבים היוגורט עם מיץ הלימון, שום, נענע, מלח ופלפל
3) לאחר שהחצילים התרככו מוציאים אותם מהתנור.
4) מחכים מעט ואז מקלפים אותם, משתדלים להשאיר אותם שלמים עם הגבעול.
5) מסדרים חציל חם בצלחת מתאימה ומעל שופכים מרוטב היוגורט.

הוסף תגובה