מלבי שמנת, אגוזים וקוקוס

מלבי שמנת, אגוזים וקוקוס

חומרים למלבי:
250 סמק' חלב
220 סמק' שמנת מתוקה
70 גר' חמאה
30 גר' קורנפלור

חומרים לרוטב
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
1 טיפה מי ורדים
1 טיפה צבע מאכל אדום ( אופציה).

להגשה: אגוזים טחונים, קוקוס גרוס

אופן ההכנה:
1) לרוטב: מערבבים הסוכר, המים ומביאים לרתיחה מצמצמים לחצי.מוסיפים את מי הורדים וצבע המאכל. מקררים.
2) למלבי: לערבב כל החומרים ולהרתיח תוך כדי ערבוב במטרפה באופן תמידי עד להסמכה. 
3) למזוג לכוסות – לתת להתקרר מעט ולהכניס למקרר.
4) הגשה: למזוג הרוטב מעל המלבי, האגוזים והקוקוס.

הוסף תגובה