סלט וולדוף טו' בשבט

סלט וולדוף טו' בשבט

מרכיבים:
– 3 תפוחי עץ גרנד סמיט
– 1 גבעול סלרי
– 2 כפות מיונז
– 1 כף מיץ לימון
– 1/2 כפית סוכר
– 100 גר' אגוזי מלך
– 1/4 כוס צימוקים. 
– 4-5 תמרים קצוצים גס.
– 4-5 תאנים מיובשות קצוצות

 

– מלח לפי הטעם

אופן הכנה:
1)חוצים את תפוחי העץ ומגלענים, לא מקלפים, חותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ ומניחים בקערה.
2)פורסים את גבעול הסלרי לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ, מוסיפים לקערה.
3)חוצים את אגוזי המלך והפירות היבשים ומוסיפים לקערה.
3)מערבבים בקערה נוספת את המיונז, מיץ הלימון והסוכר, טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם, יוצקים על התערובת ומערבבים.

הוסף תגובה