תאוה לחיך,

menashe gur

אחלה שקשוקה שבעולם.

כל הכמויות במתאם למספר המנות .

כל התיבול במתאם למכין מחריף לפיקנטי לטעמים נוספים לא בבית סיפרי.

חומרים ל-2-3 מנות.

1 בצל בינוני -לחתוך לחתיכות בינוניות.

2. חצי גמבה אדומה-לחתוךלחתיכות בינוניות.

3. חצי  פלפל ירוק כהה- לחתוך חתיכות בינוניות.

4. חצי פלפל ירוק בהיר- לחתוך לחתיכות בינוניות.

5. 2 עגבניות בינוניות

6. 2 שיני שום.

7.  2כפות רסק עגבניות

8. חצי כף אבקת צלי בשר.

9. 4-5 ביצים.

10. תבלינים-מלח,פלפל שחור ,פפריקה מתוקה,פפריקה חריפה.סוכר.

אופן ההכנה.

לוקחים סיר גדול שטוח.יוצקים חצי כוס שמן ומחממים.

מוןסיפים את הבצל ומטגנים עד שהבצל מתחיל להזהיב.

מוסיפים את הפלפלים החתוכים ומבשלים על ש נמוכה עד שנצרבים.

מוסיפים מים לפי הצורך כך שהתבשיל לא יהיה יבש.

מוסיפים את התבלינים החל מהמלח ,פלפל שחור,פפריקה מתוקה.פפריקה חריפה  והכל לפי הטעם שלך

להביא את התבשיל לרמה טיפה גבוהה בחריפותה לטעמך ואז להוסיף כף סוכר או יותר לפי הטעם.

את כל הבישול עשו על אש קטנה  במשך חצי שעה  ואז הוסיפו את הביצים.

את הביצים יש לשבור לתוך התבשיל שלמות.

מתכון זה אינו עבור בעלי מסעדות ו/או בתי קפה ו/או כל מתכונת של הגשת סנדביצים ו/או בית ממכר למוצרי אכילה ,אין להעתיק או לעשות שימוש במתכון בתמורה כספית ישירה או הקיפה כל הזכויות שמורות כל המפר הוראות אלה כאילו הסכים מראש לפצות את רושם המתכון בס"כ 200.000 ש"ח ללא צורך בהוכחות ועוד לפני בקשת סעד מבית המשפט.

בהצלחה ובתאבון

נהנתה שתף נכשלתה שתף menasheg@bezeqint.net .

הוסף תגובה